Χρυσό βραβείο για το Ηilton Αθηνών στα Tourism Awards 2018!    
Tourism Awards

Χρυσό βραβείο για το Ηilton Αθηνών στα Tourism Awards 2018!

Σημαντική διάκριση έλαβε για ακόμη μια χρονιά το Hilton Αθηνών στα Tourism Awards 2018,  καθώς βραβεύτηκε με Gold βραβείο ως «Το καλύτερο Business Hotel της Ελλαδας» στα Tourism Awards 2018! Η τελετή απονομής των Tourism Awards πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Βραβείο - Hilton Αθηνών

Τα Tourism Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού.

Η φετινή βράβευση αποδεικνύει ότι το Hilton Aθηνών συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ξεχωρίζοντας για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, ιδιαίτερα προς όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Το Hilton Αθηνών

Το ξενοδοχείο διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, μεταξύ των οποίων 34 σουίτες, 23 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσει κάποιος επισκέπτης ένα επιχειρηματικό ταξίδι με χαλάρωση και αναψυχή, όπως: Executive Lounge με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, Business Center για γραμματειακή υποστήριξη, δυνατότητα express check-out, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, μπαρ κι εστιατόρια για επαγγελματικά ραντεβού, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, spa και τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στο κέντρο της πόλης.

Το Executive Lounge

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.tourismawards.gr/