Το Galaxy συνεχίζει τη στήριξη του στο συλλογο Άλμα Ζωής!    
Η θέα του Galaxy

Το Galaxy συνεχίζει τη στήριξη του στο συλλογο Άλμα Ζωής!

Το Galaxy Restaurant συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη στήριξη του στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Συγκεκριμένα προσφέρει στο σύλλογο 2 Ευρώ για κάθε πιάτο φετουτσίνι με χτένια με λεμόνι και βούτυρο σε ζωμό οστρακοειδών, μαύρο χαβιάρι και Salsa Verde.

Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου δημιούργησε ένα φίνο και υγιεινό πιάτο θέλοντας να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, θηλυκότητας, δύναμης, χαράς, ενέργειας και διάθεσης για πρόληψη και φροντίδα του σώματος.

Απολαμβάνοντας αυτό το νόστιμο και ελαφρύ πιάτο με φόντο τη φωτισμένη Αθήνα, θα συμβάλετε κι εσείς στο αξιόλογο κοινωνικό έργο που επιτελεί το “’Αλμα Ζωής”.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα εφτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Το σύνθημα στο “Άλμα Ζωής” είναι: «ζωή με ποιότητα». Σκοπός του Συλλόγου είναι να παρέχει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους της έγκαιρης διάγνωσής του καθώς και ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση στις γυναίκες που νοσούν για όλα τα θέματα που αφορούν στα δικαιώματά τους.