Συμμετοχή του Hilton Αθηνών στο 11ο Race for the Cure | Hilton Αθηνών    
Race for the Cure

Συμμετοχή του Hilton Αθηνών στο 11ο Race for the Cure

Για ακόμη μια χρονιά η ομάδα του Hilton Αθηνών συμμετείχε στο 11ο “Race For The Cure”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.

Alma Zois
Το Ηilton Αθηνών στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενθάρρυνε τη συμμετοχή των εργαζομένων τους στη μεγάλη αυτή γιορτή για τη ζωή, στηρίζοντας έμπρακτα τη προσπάθεια του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”.

Race for the Cure Hilton Team

Περισσότεροι από 35.000 συμμετέχοντες, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, βρέθηκαν στο Ζάππειο και ενίσχυσαν τη δράση του Συλλόγου, λαμβάνοντας μέρος είτε στον Αγώνα Δρόμου (5km), είτε στη διαδρομή περιπάτου (2km), είτε στη νέα διαδρομή των 10 km.

Alma Zois Race

Το σημαντικό αυτό γεγονός, με κεντρικό σύνθημα “Συνεχίζουμε ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού”, διοργάνωσε για 11η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής“, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen For The Cure.

Race for the Cure 2019