Προσφορά Μαρτίου στο Hiltonia Spa | Hilton Αθηνών    
Massage

Προσφορά Μαρτίου στο Hiltonia Spa

Η προσφορά του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από την καθημερινότητα και να αφεθείτε σ’ ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων.

Με κάθε θεραπεία προσώπου Vitamin C, το Hiltonia Spa σας προσφέρει δωρεάν ημερήσια πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στη σάουνα, στο ατμόλουτρο και στο υδρομασάζ για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Εσωτερική Πισίνα

Η Vitamin C είναι μια προηγμένη θεραπεία (Διάρκεια: 55′) άμεσης λείανσης  λάμψης και ανανέωσης του δέρματος εμπλουτισμένη με παράγωγο καθαρής βιταμίνης C (VC-IP). Η αποκλειστική της φόρμουλα περιέχει το μοναδικό εκχύλισμα ιαπωνικού δαμάσκηνου Ume, το οποίο αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Τιμή: €100 (Αρχική Τιμή: €130)Θεραπεία Προσώπου

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, τηλεφωνήστε στο 210 7281801, στείλτε email στο hiltonia.athens@hilton.com ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

—-

Η προσφορά ισχύει από την 1 Μαρτίου έως την 31η Μαρτίου 2020.
Η χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων προσφέρεται την ημέρα του ραντεβού σας, πριν ή μετά τη θεραπεία.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Το Hilton Αθηνών συλλέγει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες του επισκέπτη σύμφωνα με την πολιτική http://hiltonhonors3.hilton.com/en/policy/global-privacy-statement/index.html

  Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 11528

  +30 210-7281801

  hiltonia.athens@hilton.com