ΟΜΟΡΦΙΑ

Beauty all over

Μία αλλαγή στο στυλ των μαλλιών μπορεί να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, ένας καθαρισμός προσώπου να δώσει στην ημέρα μας ακόμα περισσότερη λάμψη, ένα κομψό μανικιούρ να ανανεώσει μεμιάς τη διάθεσή μας. Το Hiltonia Beauty Centre, το πολυτελές κέντρο ομορφιάς στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και χαρίζει στη γυναίκα αυτά ακριβώς που χρειάζεται – αυτοπεποίθηση, ανανεωμένη διάθεση και εντυπωσιακό look.

Υπηρεσίες

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Σαλόνι κομμωτικής
  • Αποτρίχωση για γυναίκες
  • Αποτρίχωση για άνδρες
Στο κομμωτήριο του Hiltonia Spa

Επί κεφαλής

To κομμωτήριο του Hilton Αθηνών, ο ιδανικός χώρος ομορφιάς και περιποίησης κάθε γυναίκας, φροντίζει για την εμφάνισή σου, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εξατομικευμένες θεραπείες ενδυνάμωσης και θρέψης μαλλιών, με χρήση προϊόντων Kérastase, καθώς επίσης άψογες περιποιήσεις άνω και κάτω άκρων, υπόσχονται ανανέωση στη στιγμή.

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Προτού αφεθείς στα χέρια των θεραπευτών ακολουθείς την ιεροτελεστία της σάουνας και του χαμάμ και έπειτα εισέρχεσαι σε ένα δωμάτιο χαλάρωσης – εκεί τα θερμαινόμενα ανάκλιντρα προετοιμάζουν το σώμα και το ποδόλουτρο με άλατα προσφέρει ολοκληρωτική αποσυμφόρηση.

Ηρεμώντας στο Hiltonia Spa
Χώρος κομμωτηρίου Hiltonia Spa

Πληροφορίες

Ένα από τα λίγα κομμωτήρια στην Αθήνα που παραμένει ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα. Ανανέωσε το look σου, από Τρίτη – Σάββατο 09:00π.μ. – 09:00μ.μ. και Κυριακή – Δευτέρα 11:00π.μ. – 07:30μ.μ.