Γευματίστε για καλό σκοπό! | Hilton Αθηνών    
Dine With Purpose

Γευματίστε για καλό σκοπό!

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συμβάλλει ενεργά, προσφέροντας ένα καλάθι φρέσκο ψωμί για κάθε καλάθι ψωμί που σερβίρεται σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Μπορούμε”, η οποία έχει σκοπό την καταπολέμηση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, μεσολάβησε στην υφιστάμενη συνεργασία μας με την εταιρία “Νόστος”, μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υποστήριξης της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης όσων ατόμων αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Dine With Purpose

Σε συνεργασία με τον τοπικό παραδοσιακό φούρνο “Πνύκα” προσφέρουμε καθημερινά στην εταιρία “Νόστος” καλαθάκια με φρεσκοψημένο ψωμί, ένα πολύτιμο αγαθό που δεν πρέπει να στερείται κανείς.

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών έχει δεσμευτεί να στηρίξει την τοπική κοινότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, όλο το χρόνο. Στα πλαίσια της δέσμευσης για την μείωση των αποβλήτων, το ξενοδοχείο από το 2015 ανακυκλώνει το χρησιμοποιημένο σαπούνι. Το σαπούνι προσφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βοηθώντας έτσι στην προστασία της υγιεινής της τοπικής κοινωνίας. Το Μάιο, το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε 90 νέους ανθρώπους με σκοπό να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την φιλοξενία ως επάγγελμα και την παροχή νέων προοπτικών απασχόλησης. Επιπλέον, το Χίλτον Αθηνών έχει βραβευτεί με το Green Key 2017, το σημαντικότερο οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες, στις προσπάθειές του για τη διαχείριση της ενέργειας, του νερού και των αποβλήτων. Αυτό έρχεται να συμπληρώσει τις πιστοποιήσεις ISO 9001 (ποιότητα), ISO 14001 (περιβαλλοντική διαχείριση) και ISO 50001 (διαχείριση της ενέργειας) οι οποίες αποδεικνύουν ότι τα ξενοδοχεία Hilton χρησιμοποιούν ενεργά το LightStay, την ιδιόκτητη κοινωνική και περιβαλλοντική πλατφόρμα διαχείρισης μας.

Dine With Purpose

Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της πόλης ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο έργο μας. Εάν δεν γνωρίζετε ήδη τις υπηρεσίες μας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε πως μια γευστική εμπειρία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281230 ή επισκεφτείτε τα παρακάτω site:

www.hiltonathens.gr     www.boroume.gr     www.nostos.org.gr