Έκθεση Φωτογραφίας για Φιλανθρωπικό Σκοπό! | Hilton Αθηνών    
Έκθεση φωτογραφίας στο Hilton

Έκθεση Φωτογραφίας για Φιλανθρωπικό Σκοπό!

Το προσωπικό του Hilton Αθηνών παρουσίασε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου με φιλανθρωπικό σκοπό. Η έκθεση διήρκησε από την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 έως την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 και η είσοδος ήταν δωρεάν.

Δώδεκα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου με πάθος για τη φωτογραφία, με κίνητρο την αγάπη τους για δημιουργία,  παρουσίασαν σκηνές καθημερινότητας, αρχιτεκτονικής και φυσικής ομορφιάς μέσα από 32 φωτογραφικά κλικ.

Έκθεση φωτογραφίας στο Hilton

Όλες οι φωτογραφίες διατέθηκαν προς πώληση για τη στήριξη του ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικο ποσό για την ενίσχυση της οργάνωσης.

Το ΕΛΙΖΑ είναι μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.

Το Hilton Αθηνών ευχαριστεί όσους επισκέφθηκαν την έκθεση και δεσμεύεται να συνεχίσει την υλοποίηση παρόμοιων πρωτοβουλιών και στο μέλλον.