Βράβευση του Hilton Αθηνών στα Corporate Superbrands 2016    
Hilton Athens Exterior

Βράβευση του Hilton Αθηνών στα Corporate Superbrands 2016

To Hilton Αθηνών είχε την τιμή να βραβευτεί ως  “Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία” στην Ελλάδα στο χώρο του τουρισμού στο Θεσμό Corporate Supebrands 2016. Η τελετή απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Hilton Αθηνών, λόγω του κύρους του θεσμού.

Σημαντικοί εκπρόσωποι εταιριών παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τις εταιρίες που αναδείχθηκαν μέσα από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.

Ο θεσμός Corporate Superbrands Greece ξεκίνησε το 2005 και αντιπροσωπεύει μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προώθησης επωνυμίας που ισχύει για τα κορυφαία προϊόντα και τα εμπορικά σήματα των εταιρειών. Στόχος του θεσμού είναι η προώθηση και επιβράβευση των κορυφαίων brands κάθε χώρας που συμβάλλουν στην τοποθέτηση, προώθηση και ευαισθητοποίηση της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Μια τέτοια διάκριση αποτελεί πραγματική επιβράβευση των ενεργειών του ξενοδοχείου το οποίο προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και υψηλού φιλοξενία στους επισκέπτες του από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://superbrandsgreece.gr/.