Βιωσιμότητα στον Τομέα Τροφίμων και Ποτών από το Hilton! | Hilton Αθηνών
Hilton Athens Exterior

Βιωσιμότητα στον Τομέα Τροφίμων και Ποτών από το Hilton!

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Hilton για τη σωστή μεταχείριση των ζώων και την υψηλή ποιότητα προϊόντων, το Hilton Αθηνών έχει επιτύχει το στόχο του να προμηθεύεται το σύνολο των φρέσκων αυγών και υποπροϊόντων αυγού αποκλειστικά από συστήματα εκτροφής χωρίς κλωβοστοιχίες, τα κοινώς ονομαζόμενα αυγά αχυρώνα, και παραμένει πιστό στη δέσμευσή του να διατηρεί αυτά τα ποιοτικά πρότυπα για τους πελάτες του.

Αυγά Ελευθέρας Βοσκής

Ο στόχος μας να μειώσουμε κατά το ήμισυ το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα έως το 2030 βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον τρόπο συνεργασίας που έχει καθιερώσει το Hilton Αθηνών με τους προμηθευτές του σε ό,τι αφορά την αειφορία και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου συνοψίζεται ως εξής:

– Διπλασιάζουμε το ποσοστό των προμηθειών του ξενοδοχείου μας που προέρχονται από τοπικούς, μικρούς και μεσαίους παραγωγούς ή από μειονότητες

– Συνεργαζόμαστε αρμονικά με πιστοποιημένους προμηθευτές για την εξασφάλιση καλών και βιώσιμων πρακτικών εκτροφής θηλαστικών, πουλερικών και αλίευσης.

–  Θέτουμε σε προτεραιότητα το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους προμηθευτές μας με σκοπό την εξάλειψη κάθε μορφής καταναγκαστικής εργασίας ή παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Καλαμάκια φιλικά προς το περιβάλλον

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών έχει καταργήσει τα πλαστικά καλαμάκια στα μπαρ και στα εστιατόριά του και τα έχει αντικαταστήσει με βιοδιασπώμενα καλαμάκια, φιλικά προς το περιβάλλον.