"Προπονηθείτε" για μια καλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa

"Προπονηθείτε" για μια καλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa

"Προπονηθείτε" για μια καλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa

line
Προπονηθείτε για μια καλύτερη ζωή στο Hiltonia Spa

Έχετε σκεφθεί ότι, με το φρενήρη ρυθμό της καθημερινότητας, ίσως αμελείτε ν’ αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας; Έχετε συνειδητοποιήσει ποιές είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες; Το Hiltonia Spa του Hilton Αθηνών, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ευεξίας, διοργανώνει έναν κύκλο σεμιναρίων life coaching από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, από τις 12 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2010.

Το Life Coaching είναι μια διαφορετική προσέγγιση της ζωής. Ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Θεραπευτές, ψυχολόγοι και σύμβουλοι δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στήριξης για τους ανθρώπους που είναι υγιείς ψυχικά - δεν χρήζουν δηλαδή ιατρικής βοήθειας - αλλά που έχουν έντονη την ανάγκη καθοδήγησης, υποστήριξης και κινητοποίησης. Πρόκειται για μια μέθοδο που βοηθάει τον άνθρωπο ν’ ανακαλύψει τι πραγματικά θέλει, να βελτιώσει τη ζωή του και να πετύχει το στόχο του με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο.

Στις έξι εβδομάδες που διαρκεί το σεμινάριο θα μάθετε πώς λειτουργεί το συνειδητό και το υποσυνείδητο, θα οργανώσετε τις προτεραιότητές σας, θα ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και τι χρειάζεστε, θα θέσετε ξεκάθαρους στόχους και θα ορίσετε ξεκάθαρες στρατηγικές για την επίτευξή τους. Με λίγα λόγια, το σεμινάριο αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα έμπνευσης και παρακίνησης, για να αποκτήσετε μια πιο ισορροπημένη κι ευτυχισμένη ζωή.

Τα σεμινάρια θα παραδίδονται από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, διαπιστευμένη Life Coach και μέλος των International Association of Coaches (IAC), International Coach Federation (ICF) και International Positive Psychology Association (IPPA). Είναι συγγραφέας του best seller “Καλύτερα Γίνεται! Ο πρώτος ελληνικός οδηγός Life Coaching”, διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ασχολείται επαγγελματικά με το life coaching σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το Hiltonia Spa σάς δίνει την ευκαιρία να φροντίσετε, εκτός από το σώμα σας, και το πνεύμα σας. Μάθετε περισσότερα δηλώνοντας συμμετοχή στην εισαγωγική παρουσίαση του προγράμματος, που θα γίνει δωρεάν την Τετάρτη 5/5 στις 6:30 μ.μ στο Hiltonia Spa. Τα σεμινάρια θ’ αρχίσουν στις 12 Μαΐου και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη από τις 6:30 έως τις 8:30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Hiltonia Spa στο 210-7281801.

line

Hilton Αθηνών Βασιλίσσης Σοφίας 46 Αθήνα, 11528, Greece Τηλέφωνο: 210 7281000