Κυριακή στο Βυζαντινό!

Συνδυάζοντας γεύσεις πρωινού και μεσημεριανού μπουφέ, το brunch στο Βυζαντινό έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως η αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής για πολλούς Αθηναίους: παρέες φίλων που χαλαρώνουν μετά από μια μεγάλη νύχτα διασκέδασης, ζευγάρια που ξεφυλλίζουν τις Κυριακάτικες εφημερίδες και οικογένειες με παιδάκια ν’ απασχολούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προστέθηκε πρόσφατα.

Σε μια χαριτωμένη, παιδική γωνιά εντός του εστιατορίου, που διαθέτει πολύχρωμα τραπεζάκια και καρεκλάκια, πίνακα, ξυλομπογιές, τουβλάκια, πλαστελίνη και παιδικά βιβλία, οι μικροί επισκέπτες του Βυζαντινού μπορούν να ζωγραφίσουν, να παίξουν και να διαβάσουν παραμύθια ενώ οι γονείς θα χαλαρώνουν απολαμβάνοντας το μπουφέ. Μάλιστα, ο χώρος διαθέτει και Wii, την τελευταία κονσόλα παιχνιδιών που δημιούργησε η εταιρεία Nintendo, για να διασκεδάζουν μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά. Ακόμη, το Βυζαντινό πρόσθεσε ειδικά διαμορφωμένο, χαμηλό μπουφέ για να μπορούν τα παιδιά να σερβίρονται μόνα τους σε χάρτινα πιατάκια κι έτσι να συμμετέχουν κι εκείνα στη διασκεδαστική εμπειρία του brunch.

Άλλωστε, μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν με την ποικιλία σε scrambled eggs, κρουασάν, french toast, σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον περίφημο μουσακά του Βυζαντινού, να σερβιριστείτε από την ολόκληρη σφυρίδα και το καλοψημένο γουρουνόπουλο και να κάνετε μια στάση οπωσδήποτε στο live cooking station για να ζητήσετε το πιάτο ημέρας που ετοιμάζει ο σεφ μπροστά σας. Σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε οπωσδήποτε χώρο για τα γλυκά. Άλλωστε στο μπουφέ με τα επιδόρπια δεσπόζει το περίφημο σιντριβάνι ζεστής σοκολάτας με την οποία μπορείτε να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες, μπανάνες, marshmallows ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Η Κυριακή γίνεται παιχνίδι για όλη την οικογένεια στο Βυζαντινό και ο ανοιξιάτικος ήλιος που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα του εστιατορίου διώχνει μακριά το στρες της καθημερινότητας. Το brunch ξεκινάει στις 12:30 το μεσημέρι και διαρκεί έως τις 4:00 το απόγευμα. Η τιμή κατ’ άτομο είναι €43,50 και περιλαμβάνει μια θέση πάρκινγκ δωρεάν. Τα παιδιά έως 5 ετών γευματίζουν δωρεάν ενώ από 6 έως 11 ετών έχουν 50% έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281400.