Το  Hilton Αθηνών ενισχύει το «Μαζί για το Παιδί»

Το Hilton Αθηνών ενισχύει το «Μαζί για το Παιδί»

Το Hilton Αθηνών, διαθέτοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την καμπάνια “Small Change, Big Difference”, ενισχύοντας αυτή τη φορά το έργο της Ένωσης Σωματείων «Μαζί για το Παιδί». Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010, το Hilton θα προσκαλεί τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού τους, προκειμένου να βοηθηθούν άπορα παιδιά, παιδιά με ειδικές ανάγκες και παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, του φιλανθρωπικού οργανισμού της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, που ιδρύθηκε το 2000 και επικεντρώνεται στην περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το “Hilton in the Community Foundation” χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της. Η καμπάνια τιτλοφορείται “Small Change, Big Difference” (σε ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά: «μικρή διαφορά στον λογαριασμό σας, μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών») και θα διεξαχθεί παράλληλα σε 128 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία θα ενισχύσει έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Ο Bart van de Winkel, Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών δήλωσε: «Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια, την οποία ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα στηρίξουν για ακόμη μια χρονιά. Με €1 μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε το “Μαζί για το Παιδί”, που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ακόμη κι ένα τόσο μικρό ποσό από τον καθένα μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ζωές αυτών των παιδιών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του “Hilton in the Community Foundation” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hilton-foundation.org.uk . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επισκεφτείτε: www.mazigiatopaidi.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7482690.