Νέα πακέτα συνδρομών από το Hiltonia Spa

Νέα πακέτα συνδρομών από το Hiltonia Spa

Νέα πακέτα συνδρομών από το Hiltonia Spa

line

To Hiltonia Spa διευρύνει τις παροχές προς τα μέλη του εγκαινιάζοντας 5 νέα πακέτα συνδρομών: Black, Platinum, Gold, Silver και Blue. Επιλέξτε τη συνδρομή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας και απολαύσετε μοναδικά προνόμια στις υπηρεσίες του Hilton Αθηνών.

Διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ, studio Pilates, υπηρεσίες spa και κομμωτήριο, το Hiltonia Spa αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην Αθήνα για άριστη φυσική κατάσταση, ευεξία και χαλάρωση. Εάν θέλετε ν’ απολαμβάνετε και την εξωτερική πισίνα το καλοκαίρι, προτιμήστε τη Black Membership, η οποία σας προσφέρει και τα περισσότερα προνόμια.

Με το πακέτο προσφορών του Hiltonia Spa, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα νέα μέλη, έχετε έναν ακόμη λόγο να βάλετε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι κάτοχοι της κάρτας Black, Platinum και Gold έχουν 25% έκπτωση στην τρέχουσα τιμή δωματίου, ώστε να μπορούν ν’ απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή τη χαλάρωση και την πολυτέλεια που προσφέρει η φιλοξενία Hilton. Ακόμη, όλες οι κάρτες-μέλους του Hiltonia Spa σάς προσφέρουν 25% έκπτωση στο εστιατόριο Βυζαντινό, στο Aethrion Lounge και στο Oasis Pool Bar & Grill του Hilton.

Ο Γιάννης Πατσάνης, Υπεύθυνος του Hiltonia Spa, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να δώσουμε προστιθέμενη αξία στις συνδρομές των μελών μας, ευχαριστώντας τα έτσι για την προτίμησή τους στο Hiltonia Spa. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων μεθόδων άσκησης, ώστε να καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα αναγκών κι ενδιαφερόντων. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε το πρωτοποριακό μάθημα Exercise Therapy με χρήσιμες συμβουλές και ασκήσεις για την αντιμετώπιση και την πρόληψη των παθήσεων της μέσης, ενώ σύντομα θα εμπλουτίσουμε τα ομαδικά μαθήματα με τμήματα χορού και indoor cycling, που θα κάνουν την άσκηση ακόμη πιο διασκεδαστική».

Τα προνόμια των καινούριων συνδρομών και οι υπηρεσίες του Hiltonia Spa δεν σταματούν εδώ. Για να ενημερωθείτε αναλυτικά, τηλεφωνήστε στο 210-7281812 ή επισκεφθείτε το www.hiltonia.gr

 

line

Hilton Αθηνών Βασιλίσσης Σοφίας 46 Αθήνα, 11528, Greece Τηλέφωνο: 210 7281000