Ημέρες Μανιταριού στο Βυζαντινό του Hilton

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στα εποχιακά προϊόντα, το Βυζαντινό του Hilton υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν μ’ ένα μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Από τις 21 ως τις 30 Οκτωβρίου 2011, ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης εμπνέεται από διάφορες ποικιλίες μανιταριών που ευδοκιμούν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και προτείνει λαχταριστά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε!

Απολαύστε υπέροχα πιάτα από το μπουφέ, βασισμένα στις πιο δημοφιλείς αλλά και σε κάποιες πιο σπάνιες ποικιλίες μανιταριών. Πορτσίνι, κανθαρέλες και πλευρώτους μετατρέπονται σε υπέροχες σαλάτες και σούπες, αποτελούν εξαιρετική γέμιση για χοιρινό και κοτόπουλο και «απογειώνουν» τις σάλτσες ζυμαρικών και τα ριζότι. Δοκιμάστε έναν διαφορετικό μουσακά με μανιτάρια portobello, κις λορέν με άγρια μανιτάρια και τυρί Gruyere, κριθαράκι με portobello και chorizo (ισπανικό λουκάνικο) και Μαροκινό Ταζίν με μανιτάρια. Ακόμη, το ψητό καλαμάρι συνοδεύεται  με μανιτάρια shimeji, οι κανθαρέλες σε συνδυασμό με  πράσα γίνονται θεσπέσια σούπα και η κλασική ιταλική πίτσα αποκτά άλλη γεύση με κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια. Από το μπουφέ δεν θα λείπουν και οι ασιατικές  γεύσεις, όπως η σαλάτα με μανιτάρια shiitake και το Tataki τόνου με μανιτάρια enoki. Τέλος, μην παραλείψετε το κλασικό μοσχάρι Wellington και τα αγαπημένα μανιτάρια α λα κρεμ.

Τα πιάτα του μπουφέ θα εναλλάσσονται καθημερινά, για να γνωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους γευστικούς συνδυασμούς, απλούς ή πιο πολύπλοκους, με μανιτάρια. Κάντε την κράτησή σας για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο 210-7281400. Οι Ημέρες Μανιταριού πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας τροφίμων ΠΕΦΑΝΗΣ.