Το  Hilton Αθηνών κοντά στα παιδιά της «Φλόγας»

Το Hilton Αθηνών κοντά στα παιδιά της «Φλόγας»

Με την προσφορά μίας όμορφης και ζεστής γιορτής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 η επιτυχής φιλανθρωπική καμπάνια του Hilton Αθηνών για την ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Οι πελάτες που διέμειναν στο Hilton Αθηνών κατά τους τρεις τελευταίους μήνες του 2011 ανταποκρίθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κάλεσμα του ξενοδοχείου να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού τους, προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά και έφηβοι που έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, του φιλανθρωπικού οργανισμού της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, που ιδρύθηκε το 2000 και επικεντρώνεται στην περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών που έχουν ανάγκη. Η καμπάνια, που τιτλοφορείται “Small Change, Big Difference”, διεξήχθη παράλληλα σε 139 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία επέλεξε να ενισχύσει έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Σε διάστημα τριών μηνών, το Hilton Αθηνών συγκέντρωσε €2.004,42. Την επιταγή παρέδωσε αμέσως μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η κα Τίνα Τορίμπαμπα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Hilton Aθηνών, στην κα Μαρία Τρυφωνίδου, Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», η οποία ευχαρίστησε θερμά το Hilton για την αμέριστη υποστήριξή του στο δύσκολο έργο τους και στην προσπάθειά τους να κρατήσουν την «φλόγα» των παιδιών του συλλόγου ζωντανή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο στολισμένο με πολύχρωμα μπαλόνια ballroom του Hilton, παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να χορέψουν με τις μουσικές επιλογές της Best Music, να απολαύσουν σοκολάτες και γλυκίσματα με την υπογραφή της Max Perry, να διασκεδάσουν με το παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που πρόσφερε η εταιρεία «Τα Δελφινάκια» και να γευτούν τα νέα μίνι γεμιστά μπισκότα Παπαδοπούλου. Επίσης, η τυχερή λιλιπούτεια νικήτρια του φλουριού κέρδισε μία διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε μια πολυτελή σουίτα του Hilton Αθηνών για εκείνη και την οικογένειά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του “Hilton in the Community Foundation” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hilton-foundation.org.uk . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη «Φλόγα» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.floga.org.gr ή τηλεφωνήστε στο  210 7485000.